Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.březen 19:45

kolik by přibližně činil zakládací kapitál pro založení cukrárny s mými požadavkami ?

Finance a podnikání – Podnikání

Dobrý den, mám plány do budoucna rozjet řetězec cukráren na styl fast foodů KFC nebo MCDonalds, jenže by se prodávaly koblihy apod. alespoň řetězec 3 takových cukráren, nechtěl bych vytvořit pouze jednotnou cukrárnu která bude obyčejná jako každá jiná, něco na způsob Starbucks, nebo pokud někdo zná v USA něco podobného jako např Daniels donuts. teď když znáte mojí myšlenku tak se podívejme z investičního hlediska, kolik by zhruba činil zakládací kapitál pro založení první prodejny ? se vším všudy, pozemek, výstavba, papírování, reklama, zaměstnanci atd ? pak ještě otázka, bylo by lepší mít pro tu prodejnu vlastní pekárnu kde by se dělaly tyhle výrobky, nebo sepsat smlouvu s jinou pekárnou ?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.březen 22:03

kolik by přibližně činil zakládací kapitál pro založení cukrárny s mými požadavkami ?

Finance a podnikání – Podnikání

Dobrý den, mám plány do budoucna rozjet řetězec cukráren na styl fast foodů KFC nebo MCDonalds, jenže by se prodávaly koblihy apod. alespoň řetězec 3 takových cukráren, nechtěl bych vytvořit pouze jednotnou cukrárnu která bude obyčejná jako každá jiná, něco na způsob Starbucks, nebo pokud někdo zná v USA něco podobného jako např Daniels donuts. teď když znáte mojí myšlenku tak se podívejme z investičního hlediska, kolik by zhruba činil zakládací kapitál pro založení první prodejny ? se vším všudy, pozemek, výstavba, papírování, reklama, zaměstnanci atd ? pak ještě otázka, bylo by lepší mít pro tu prodejnu vlastní pekárnu kde by se dělaly tyhle výrobky, nebo sepsat smlouvu s jinou pekárnou ?
Doplňuji:
díky Arygnoc. Alespoň že jsi pochopil smysl a maji myšlenku. přesné vystižení by bylo sladký fastfood :). konkrétně chci zavést něco na smysl Daniels donuts jak je v USA.