Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.září 15:56

Jaký dárek dát zdravotním sestřičkám?

Zdraví – Ostatní zdraví

Dobrý den, je tady nějaká zdravotní sestřička? Nebo prosím někdo,kdo má zkušenost. poradte. Mám dědečka nemocného ze srdíčkem a zajímá mě jestli je vhodné dát dárek jako poděkování sestřičkám, že se o něj staraly?A co konkrétně hlavně ?Děkuji moc,děděček je živý a již doma díky bohu .

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 10.září 9:27

Jaký dárek dát zdravotním sestřičkám?

Zdraví – Ostatní zdraví

Dobrý den, je tady nějaká zdravotní sestřička? Nebo prosím někdo,kdo má zkušenost. poradte. Mám dědečka nemocného ze srdíčkem a zajímá mě jestli je vhodné dát dárek jako poděkování sestřičkám, že se o něj staraly?A co konkrétně hlavně ?Děkuji moc,děděček je živý a již doma díky bohu .
Doplňuji:
děkuji moc za odpovědi všem:) A pokud by se situace opakovala ( je to dost pravděpodobné) a byl třeba i na JIP tak tam jak? Já nevím zda není lepší dát dárky hned a ne až nakonec, přece jen to může potěšit… a budou vědět že si jich vážíme. Já třeba nevím moc jaký je rozdíl mezi doktorem a primářem atd. a kdo má jakou důležitost. Ráda bych aby mi to někdo poradil. Není třeba tady někdo z nějaké nemocnice? kdo tam pracuje? kdokoliv. Taky si myslím že bonboniér a káv mají od každého dost a že je lepší originalita. A nebo je tu někdo kdo sám v nějaké nemocnici byl a měl tam někoho z rodiny třeba? děkuji moc, momentálně je dědeček vpořádku :)