anonym
Zeptal/a se – 9.listopad 17:13
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Po výrobě klobásek mi zbylo několik metrů vepřových střev. Sice jsou nasoleny, ale nic netrvá věčně. Někde jsem četl, že střeva lze zamrazit a znovu použít, ale mám obavu, že se střeva nějakým způsobem poškodí a nebudou už vhodná k dalšímu použití. Máte jiný názor ?
anonym
Zeptal/a se – 9.listopad 17:41
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Po výrobě klobásek mi zbylo několik metrů vepřových střev. Sice jsou
nasoleny, ale nic netrvá věčně. Někde jsem četl, že střeva lze zamrazit
a znovu použít, ale mám obavu, že se střeva nějakým způsobem poškodí a
nebudou už vhodná k dalšímu použití. Máte jiný názor ?
Doplňuji:
mowla, já psal, že jsou nasoleny,ale dám na Tebe. Rok v mrazáku nevydrží,
protože je do dvou měsíců zpracuji. Dík za radu.