Zeptal/a se – 2.duben 20:03
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
poprvé rozpouštím bílou čokoládu na polevu a narozdíl od té tmavé nějak nechce zkapalnět :) mám to klasicky ve vodní lázni, ale není to tekuté – jen taková pasta – můžu to něčím naředit? mám doma k dispozici akorát máslo, sádlo, heru a smetanu… vím, že do tmavé polevy se na zředění používá rostlinný ztužený tuk, ale ten fakt nemám a taky nevím, co to udělá s tou bílou
Zeptal/a se – 2.duben 20:27
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
poprvé rozpouštím bílou čokoládu na polevu a narozdíl od té tmavé
nějak nechce zkapalnět :) mám to klasicky ve vodní lázni, ale není to
tekuté – jen taková pasta – můžu to něčím naředit? mám doma
k dispozici akorát máslo, sádlo, heru a smetanu… vím, že do tmavé
polevy se na zředění používá rostlinný ztužený tuk, ale ten fakt nemám
a taky nevím, co to udělá s tou bílou
Doplňuji:
chci jí použít jako polevu na dort a potřebuju, aby po upravení zase
ztuhla :)