Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 10.únor 14:10

Mám pravidelnou mestruaci, tak proč jsem to nedostala?

Zdraví – Ženy a zdraví

Když jsem dostala první menstruaci, bylo všechno v pohodě. Druhou jsem dostala pravidelně, tak i třetí a čtvrtou. Tu pátou jsem měla dostat před týdnem a půl. Nevím, jaktože se mi to tak zpozdilo. Vím že to během prvních dvou let mohu mít nepravidelné, ale to bylo spíše při druhé MS a navíc jsem to měla pravidelné skoro jak hodiny. Nemám nadváhu, ve stresu jsem taky nebyla, až teď, protože mám strach jestli to dostanu. Jsem v pořádku? nepište tady prosím, jestli jsem s někým nespala, to ne, jsem na to moc mladá. Děkuji za odpovědi :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 10.únor 14:23

Mám pravidelnou mestruaci, tak proč jsem to nedostala?

Zdraví – Ženy a zdraví

Když jsem dostala první menstruaci, bylo všechno v pohodě. Druhou jsem dostala pravidelně, tak i třetí a čtvrtou. Tu pátou jsem měla dostat před týdnem a půl. Nevím, jaktože se mi to tak zpozdilo. Vím že to během prvních dvou let mohu mít nepravidelné, ale to bylo spíše při druhé MS a navíc jsem to měla pravidelné skoro jak hodiny. Nemám nadváhu, ve stresu jsem taky nebyla, až teď, protože mám strach jestli to dostanu. Jsem v pořádku? nepište tady prosím, jestli jsem s někým nespala, to ne, jsem na to moc mladá. Děkuji za odpovědi :)
Doplňuji:
Ano dostali, děkuji a nevíte čím by to mohlo asi být? Když jsem MS totiž čekala, trochu mně bodalo v břiše a měla jsem výtok, tak jsem myslela, že už to dostanu. Omlouvám se za tyto otázky, potřebuji prostě poradit a mamka by asi nevěděla