Zeptal/a se – 23.listopad 18:23
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Zeptal/a se – 23.listopad 19:34
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Doplňuji:
Já už mám první dva pokusy za sebou, ale na netu jsem nic zajímavého
nenašla, tak jsem to zkusila z poloviční dávky našeho oblíbeného
předpisu na bábovku, kterou peču v troubě : 1 hrnek ph mouky + 1/2 pr.do
peč. + 1/2 hrnku cukru + 1 vejce + 1/4 hrnku oleje + přiměřeně mléka.
Při prvním pokusu jsem přidala skořicový cukr, při druhém kakao a ještě
něco, co jsem považovala za vanilkový cukr, ale byl to škrobový prášek
s vanilkovou příchutí. Do silikonové formy, vlnit 7 min. a 5 min nechat
stát.Ta druhá buchta je o mnoho lepší, tak jsem chtěla znát osobní
zkušenosti ostatních. Děkuji ☺☺☺