Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.srpen 10:00

Čím na barvení nerezu?

Volný čas a hobby – Hobby

Udělal jsem krásnou mísu na ovoce. Nechal jsem jí vyřezat laserem do nerezového plechu. Ohnu to a pak bych chtěl tu stranu, na kterou se bude pokládat ovoce nějak dekorovat. ČÍM? Po dvou dnech hledání na netu, o moc chytřejší nejsem. Asi bude potřeba nějaká základní barva na nerez, a pak co? + Vodou ředitelné barvy znamenají že se to dá smýt vodou? každopádně to budu ještě jistit lakem.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.srpen 11:01

Čím na barvení nerezu?

Volný čas a hobby – Hobby

Udělal jsem krásnou mísu na ovoce. Nechal jsem jí vyřezat laserem do nerezového plechu. Ohnu to a pak bych chtěl tu stranu, na kterou se bude pokládat ovoce nějak dekorovat. ČÍM? Po dvou dnech hledání na netu, o moc chytřejší nejsem. Asi bude potřeba nějaká základní barva na nerez, a pak co? + Vodou ředitelné barvy znamenají že se to dá smýt vodou? každopádně to budu ještě jistit lakem.
Doplňuji:
Vím, že barvit nerez je hřích, ale inspiroval jsem se tady http://www.da­vidgerstein.com/lis­t.php?cat=7&&­scat=28 Mám tam postavičky a chci je pak vybarvit. Druhá strana zůstává čistá a tam ten nerez je vidět.. Prodávají to v pasáži Lucerna v Praze cca za 5500