Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.listopad 19:58

Je to velmi mocný nástroj a pri jeho ovladani neztracite zbytecne cas.

Celé je to o tom, ze pruzkumnik je navrzen predevsim pro jednoduchost, a tak toho moc neumí a práce s ním je pomalá.

Narozdil od total commanderu ve kterem je prace se soubory skutecne blesková, zvlast pokud privyknete klavesovym zkratkam. Nektere funkce ktere ma total commander ani pruzkumnik neumi (porovnavani obsahu adresaru a souboru, prochazeni komprimovanych archivu, vzdalene soubory a slozky pres protokol FTP, hromadne prejmenovavani souboru, daleko mocnejsi vyhledavani podle mnoha ruznych atributu)

Podle mne tedy pro kohokoliv, kdo se už v pracovnim rozhranni pocitace orientuje trochu lépe a hlavně rychleji, takze ani pri praci se soubory uz nechce ztracet svuj cas, je total commander naprostá nutnost.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.červen 15:37

Jedná se o podstatně rychlejší způsob práce se soubory, dva panely totiž výrazně usnadňují nejobvyklejší operace nad dvěma složkami jako přesun, kopírování, porovnávání, navíc disponuje mnohem pokročilejšími možnostmi hromadného přejmenovávání a vyhledávání než výchozí správce souborů.

Místo Total Commander bych však doporučil spíš DOUBLE COMMANDER. Ne kvůli funkcím (ty jsou naprosto identické) ale kvůli licenci a multiplatformní dostupnosti. DOUBLE COMMANDER je zdarma za všech okolností a je dostupný mimo jiné i pro Linux a MacOS, takže původní Total Commander tím jednoznačně překonává.

Stáhnout se dá zde https://doublec­md.sourceforge­.io/