Odpověděl/a – 14.srpen 13:25
Teoreticky jde o princip, že je omezován provozovatel ve svém
rozhodnutí..
Nerozumím tomu, proč restaurace s oddělenými prostory (kuřáci/nekuřáci)
nemohou být takto dále v provozu. Proč to v Německu a Rakousku jde a
u nás ne…
Jestli si někdo myslí, že takto odradí kuřáka od kouření tak je naivní
nebo hloupý. ;-D
Na chodnících a ulici je hluk, kuřáci posedávají na schodech, přistavených lavičkách , přibylo stolků venku. ŠÍří se zápach, hluk, překážejí (pokud je vedle jiná provozovna, obchod). S nedopalky problém u nás nemáme. Jsou připraveny popelníky apod. Na budově jsou police, na nich „popelníky“, „okapy“ na mřížích oken, . Za odpadkovou nádobu by se v některých městech musel platit pronájem. Ten některá města/obce odpouštějí… Jinde je nepořádek :(.
Odpověděl/a – 15.srpen 8:40
Teoreticky jde o princip, že je omezován provozovatel ve svém
rozhodnutí..
Nerozumím tomu, proč restaurace s oddělenými prostory (kuřáci/nekuřáci)
nemohou být takto dále v provozu. Proč to v Německu a Rakousku jde a
u nás ne…
Jestli si někdo myslí, že takto odradí kuřáka od kouření, tak je naivní
nebo hloupý. ;-D
Na chodnících a ulici je hluk, kuřáci posedávají na schodech, přistavených lavičkách, přibylo stolků venku. Šíří se zápach, hluk, překážejí (pokud je vedle jiná provozovna, obchod). S nedopalky problém u nás nemáme. Jsou připraveny popelníky apod. Na budově jsou police, na nich „popelníky“, „okapy“ na mřížích oken. Za odpadkovou nádobu by se v některých městech musel platit pronájem. Ten některá města/obce odpouštějí… Jinde je nepořádek :(.