Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.leden 8:24

Tak koukám na jejich hodiny které jsem si nepřiřkl a ukazují 08 děleno 04 a pochlastávám svařák. V hytlermarketu měli ve slevě ve skle po 1,5 L Merlot tak jsem vzal celou krabici. Jen aby mě vystačila varná konvice! Tudíž jako abstinující diabetik piji víno a kážu pivo. No jo, co když je i mlíko pití, i když jde o potravinu, ne-li o otravinu? Někde v hloubi své chladničky se skrývají tibetské houby v mléce. Pro člověčí výrobu kefíru. Pravda a láska, kefír je potravinka, a po odcezení je tam syrovátka. A ta není právě tím, co škodí starším ročníkům, naopak. Prošla tím snězením shluku té houby, těch užitečných … jak se tomu říká.
Dost keců, dost slibů. Vážený pane, co tak čtu kolem bylinek a tak, pěstuji Molici, to je Rýmovník, nebo ona chová mě. Dobře koření jako řízek, i list. Moc dobrá pro diabetiky. Ke slazení taky moc dobrá rostlinka k nálevům, Stevie sladká. Lepší koupit rostlinku, než zkoušet pěstovat ze semínka. Obě tyto rostliny mají kladný účinek na cukry v těle. Ale neomezujte se zas až tak moc v lékařské dietě v případě, že jíte Ramu a umělé tuky: tak vyměňte za sádlo, decku piva, cholesterol a cukry půjdou dolů o 3 stupně.
Co se už netýká pití ale cukrovkářů, je chilli, čili papričky, ony také dokážou zatočit s cukry v těle.
No a tak jsem se vykecal a pohnu rukou, abych se napil. Na zdraví.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.leden 8:47

Tak koukám na jejich hodiny které jsem si nepřiřkl a ukazují 08:48 a pochlastávám svařák. V hytlermarketu měli ve slevě ve skle po 1,5 L Merlot tak jsem vzal celou krabici. Jen aby mě vystačila varná konvice! Tudíž jako abstinující diabetik piji víno a kážu pivo.

Co když je mléko nápoj? Jde o potravinu, skoro o otravinu. Ale někde v hloubi mé chladničky se skrývají tibetské houby v mléce. Pro výrobu kefíru a syrovátky. Fakt je, že kefír je potravina. Po zcezení zbývá syrovátka. Ta není škodlivá při konzumování starších ročníků ale naopak. Prošla tím procesem užitečných … bakterií.
Podle všech dostupných informací, které jsem vyhledal a zajímají mě z bylinek a tak, pěstuji Molici či Rýmovník a zajímají mě její vlastnosti. Moc dobrá pro diabetiky. (Jeden list ve 100% případě zakoření, tak není nutné shánět celou rostlinu.)
Stevie sladká má také blahodárné účinky hlavně pro rovnováhu cukrů v těle. Lepší koupit celou rostlinku, než zkoušet pěstovat ze semínka.
Neomezujte příliš živočišné tuky. Když sníte trochu sádla, cholesterol a cukry se vrátí částečně na původní hodnotu. Chce to jen zahodit umělé ropné tuky Rama, Perla atd.
Co se už netýká pití ale koření či přísad je chilli, nebo čerstvé čili papričky, také dokážou snížit cukry v těle ale hlavně s tuky.