Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.prosinec 16:08

Děláš to blbě, to je důvodem znečistění celé kuchyně již při tvarování brambor do do žádaného rotačního válce o relativně nízké výšce. Ti, co ti tento postup ve svých odpovědích schvalují, jsou buď v oboru tváření úplní laici, nebo to dělají záměrně.
Pokud chceš z bramborové hlízy vyrobit výše popsané těleso, musíš mít k dispozici nejlépe hydraulický lis o tlačné síle tak 250 nebo 315 tun. Lze použít i lisu klikového, zde je vyšší rychlost pohybu beranu špíše na závadu. Lisovací nářadí upnuté spodní částí ke stolu, horní částí k beranu lisu, je velmi jednoduché, bez přidržovače i vyhazovačů, tyto nejsou třeba.
Pokud svoji kuchyni takto odborně vybavíš, k jejímu zasvinění (jak ty píšeš, s tímto odborným termínem jsem se fakt za celou svojí lisařskou praxi nesetkal) nedojde.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.prosinec 16:09

Děláš to blbě, to je důvodem znečistění celé kuchyně již při tvarování brambor do žádaného rotačního válce o relativně nízké výšce. Ti, co ti tento postup ve svých odpovědích schvalují, jsou buď v oboru tváření úplní laici, nebo to dělají záměrně.
Pokud chceš z bramborové hlízy vyrobit výše popsané těleso, musíš mít k dispozici nejlépe hydraulický lis o tlačné síle tak 250 nebo 315 tun. Lze použít i lisu klikového, zde je vyšší rychlost pohybu beranu špíše na závadu. Lisovací nářadí upnuté spodní částí ke stolu, horní částí k beranu lisu, je velmi jednoduché, bez přidržovače i vyhazovačů, tyto nejsou třeba.
Pokud svoji kuchyni takto odborně vybavíš, k jejímu zasvinění (jak ty píšeš, s tímto odborným termínem jsem se fakt za celou svojí lisařskou praxi nesetkal) nedojde.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.prosinec 9:42

Děláš to blbě, to je důvodem znečistění celé kuchyně již při tvarování brambor do žádaného rotačního válce o relativně nízké výšce. Ti, co ti tento postup ve svých odpovědích schvalují, jsou buď v oboru tváření úplní laici, nebo to dělají záměrně.
Pokud chceš z bramborové hlízy vyrobit výše popsané těleso, musíš mít k dispozici nejlépe hydraulický lis o tlačné síle tak 250 nebo 315 tun. Lze použít i lisu klikového, zde je vyšší rychlost pohybu beranu spíše na závadu. Lisovací nářadí upnuté spodní částí ke stolu, horní částí k beranu lisu, je velmi jednoduché, bez přidržovače i vyhazovačů, tyto nejsou třeba.
Pokud svoji kuchyni takto odborně vybavíš, k jejímu zasvinění (jak ty píšeš, s tímto odborným termínem jsem se fakt za celou svojí lisařskou praxi nesetkal) nedojde.