Odpověděl/a – 20.prosinec 16:08
Děláš to blbě, to je důvodem znečistění celé kuchyně již při
tvarování brambor do do žádaného rotačního válce o relativně nízké
výšce. Ti, co ti tento postup ve svých odpovědích schvalují, jsou buď
v oboru tváření úplní laici, nebo to dělají záměrně.
Pokud chceš z bramborové hlízy vyrobit výše popsané těleso, musíš mít
k dispozici nejlépe hydraulický lis o tlačné síle tak 250 nebo 315 tun.
Lze použít i lisu klikového, zde je vyšší rychlost pohybu beranu špíše
na závadu. Lisovací nářadí upnuté spodní částí ke stolu, horní
částí k beranu lisu, je velmi jednoduché, bez přidržovače
i vyhazovačů, tyto nejsou třeba.
Pokud svoji kuchyni takto odborně vybavíš, k jejímu zasvinění (jak ty
píšeš, s tímto odborným termínem jsem se fakt za celou svojí lisařskou
praxi nesetkal) nedojde.
Odpověděl/a – 20.prosinec 16:09
Děláš to blbě, to je důvodem znečistění celé kuchyně již při
tvarování brambor do žádaného rotačního válce o relativně nízké
výšce. Ti, co ti tento postup ve svých odpovědích schvalují, jsou buď
v oboru tváření úplní laici, nebo to dělají záměrně.
Pokud chceš z bramborové hlízy vyrobit výše popsané těleso, musíš mít
k dispozici nejlépe hydraulický lis o tlačné síle tak 250 nebo 315 tun.
Lze použít i lisu klikového, zde je vyšší rychlost pohybu beranu špíše
na závadu. Lisovací nářadí upnuté spodní částí ke stolu, horní
částí k beranu lisu, je velmi jednoduché, bez přidržovače
i vyhazovačů, tyto nejsou třeba.
Pokud svoji kuchyni takto odborně vybavíš, k jejímu zasvinění (jak ty
píšeš, s tímto odborným termínem jsem se fakt za celou svojí lisařskou
praxi nesetkal) nedojde.
Odpověděl/a – 22.prosinec 9:42
Děláš to blbě, to je důvodem znečistění celé kuchyně již při
tvarování brambor do žádaného rotačního válce o relativně nízké
výšce. Ti, co ti tento postup ve svých odpovědích schvalují, jsou buď
v oboru tváření úplní laici, nebo to dělají záměrně.
Pokud chceš z bramborové hlízy vyrobit výše popsané těleso, musíš mít
k dispozici nejlépe hydraulický lis o tlačné síle tak 250 nebo 315 tun.
Lze použít i lisu klikového, zde je vyšší rychlost pohybu beranu spíše
na závadu. Lisovací nářadí upnuté spodní částí ke stolu, horní
částí k beranu lisu, je velmi jednoduché, bez přidržovače
i vyhazovačů, tyto nejsou třeba.
Pokud svoji kuchyni takto odborně vybavíš, k jejímu zasvinění (jak ty
píšeš, s tímto odborným termínem jsem se fakt za celou svojí lisařskou
praxi nesetkal) nedojde.