Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.prosinec 18:31

Štola se maže po upečení rozpuštěným máslem, pak se obalí v moučkovém cukru, takže vytvoří krustu.
--

Ale určitě by šlo štolu pomazat máslem a jen pocukrovat. Nebyla by celá bílá, ale méně sladká. Povrch by měla jako naše vánočka.

Je snadné vyzkoušet.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.prosinec 13:23

Štola se maže po upečení rozpuštěným máslem, pak se obalí v moučkovém cukru, takže vytvoří krustu.
--

Ale určitě by šlo štolu pomazat máslem a až vychladne jen pocukrovat. Nebyla by celá bílá, ale méně sladká. Povrch by měla jako naše vánočka.

Je snadné vyzkoušet, případně ještě snížit obsah cukru v připravovaném těs­tě.