Avatar uživatele
jirka F

Stačilo by, kdyby se vánoční štola po upečení nemáčela v cukru, ale jenom posypala?

aby to nebyla tak moc sladká.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: annas

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, johana 56 před 2699 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Odpoveď byla označena jako užitečná

Štola se maže po upečení rozpuštěným máslem, pak se obalí v moučkovém cukru, takže vytvoří krustu.
--

Ale určitě by šlo štolu pomazat máslem a až vychladne jen pocukrovat. Nebyla by celá bílá, ale méně sladká. Povrch by měla jako naše vánočka.

Je snadné vyzkoušet, případně ještě snížit obsah cukru v připravovaném těs­tě.

Upravil/a: annas

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?jirka F Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Vadit by to nemělo. Ale sypat cukr po důlní štole by bylo mrhání, na štólu by to šlo.:-)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Šidlo

ja vždy len horúcu rovno z rúry posýpam.....aj tak vydrží min.10 dní

ono hlavné je to aby cesto nebolo moc sladké a aby v ňom neboli vajcia

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek