Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.listopad 18:51

Zajisté máš na mysli výplod chorobomyslné EU, která národním vládám nařídila vypracovat seznam nepůvodních nejen živočichů ale i rostlin. Tyto živočichové a rostliny se potom mají likvidovat.
V ČR se na takovýto seznam dostalo mnoho živočichů a rostlin. Jenom co si pamatuji tak prý vrána a dokonce i myš nejsou u nás původní živočichové.
Z rostlin mně nejvíce zaujal kaštan. Více si nepamatuji, protože jsem ten článek vyhodil. To bych chtěl vidět jak se někdo zbaví myší !!!! a zlikviduje brambory. To je také nepůvodní plodina!!!

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.listopad 18:56

Zajisté máš na mysli výplod chorobomyslné EU, která národním vládám nařídila vypracovat seznam nepůvodních nejen živočichů, ale i rostlin. Tyto živočichové a rostliny se potom mají likvidovat.
V ČR se na takovýto seznam dostalo mnoho živočichů a rostlin. Jenom co si pamatuji tak prý vrána a dokonce i myš nejsou u nás původní živočichové. Také je tam nějaký druh žáby. Když vidím jak moje sousedka jezdí zachraňovat poslední zbytek žab a doslova je převádí přes silnici ...........
Z rostlin mně nejvíce zaujal kaštan. Více si nepamatuji, protože jsem ten článek vyhodil. To bych chtěl vidět jak se někdo zbaví myší !!!! a zlikviduje brambory. To je také nepůvodní plodina!!! Dohromady se u nás prý jedná asi o 80 živočichů a stovek rostlin.