Odpověděl/a – 15.listopad 8:05
Z vařených brambor už nejde přímo o bramboráky, ale o bramborové placky, tzv. pekáčky. Možná mají i jiný oblastní název.
Dají se smažit bez tuku, takže jsem opravdu zdravější. Ale slupku bych určitě vynechala, nejde strouhat a určitě není chutná.
Jeden ze staročeských receptů.
http://www.varilamysicka.cz/zdrave-recepty/bramborove-placky-s-povidly
Odpověděl/a – 15.listopad 8:08
Z vařených brambor už nejde přímo o bramboráky, ale o bramborové
placky, tzv. pekáčky. Možná mají i jiný oblastní název.
Mohou se připravit nasladko i naslano.
Dají se smažit bez tuku, takže jsem opravdu zdravější. Ale slupku bych určitě vynechala, nejde strouhat a určitě není chutná.
Jeden ze staročeských receptů.
http://www.varilamysicka.cz/zdrave-recepty/bramborove-placky-s-povidly