Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.listopad 8:05

Z vařených brambor už nejde přímo o bramboráky, ale o bramborové placky, tzv. pekáčky. Možná mají i jiný oblastní název.

Dají se smažit bez tuku, takže jsem opravdu zdravější. Ale slupku bych určitě vynechala, nejde strouhat a určitě není chutná.

Jeden ze staročeských receptů.
http://www.va­rilamysicka.cz/zdra­ve-recepty/bramborove-placky-s-povidly

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.listopad 8:08

Z vařených brambor už nejde přímo o bramboráky, ale o bramborové placky, tzv. pekáčky. Možná mají i jiný oblastní název.
Mohou se připravit nasladko i naslano.

Dají se smažit bez tuku, takže jsem opravdu zdravější. Ale slupku bych určitě vynechala, nejde strouhat a určitě není chutná.

Jeden ze staročeských receptů.
http://www.va­rilamysicka.cz/zdra­ve-recepty/bramborove-placky-s-povidly