Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.listopad 8:52

Vsaď si na tipsport.cz na to, že prezidentské volby v U.S.A. vyhraje Donald Tramp, kurz je aktuálně 3.00, tzn. za pár dní vsazenou částku ztrojnásobíš.

Druhou možností je navštívit stránky leovegas.com, a vyhledej hru jménem „double ball live roulete“, mají tam matematickou chybu, kde se pře teoretická pravděpodobnost a statistika. Nějaký čas jsem analyzoval výsledná data – pokud vždy vsadíš na všechny čísla 7.50,– proděláš každým tahem kdy nepadnou obě kuličky do jedné jamky 22.50,– , avšak ve chvíli kdy ti padnou dvě kuličky do stejné dírky získáváš 9750,– odměny mají nastavené dle pravděpodobnosti, avšak statistika čísel je jinde. Za 10.000,– si koupíš asi 444 těchto otočení rulety. No a to celé gró spočívá v tom, že třítýdenní analýza čísel vypovídá o tom, že v průměru za 500 otočení rulety dochází 7× k tomu, že padnou obě kuličky do stejné jamky. Tzn. na 10.000,– vyděláš za několik hodin podle analýzy minimálně 3×9750,– ; v průměru 7×9750; a pokud budeš mít velké štěstí tak třeba i 15×9750. A fake to není, jen to trvá než se to odehraje – ale pokud dokážeš programovat určitě si poradíš, stačí nastudovat základy v autohotkey. Jinak pokud nevěříš, zanalyzuj si data z té rulety. Jednoduše odměny mají nastavené podle teoretické pravděpodobnosti, ale ta ruleta není dokonalý simulátor a podle statistiky je rovnice trochu jinde ;)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.listopad 8:55

Vsaď si na tipsport.cz na to, že prezidentské volby v U.S.A. vyhraje Donald Tramp, kurz je aktuálně 3.00, tzn. za pár dní vsazenou částku ztrojnásobíš.

Druhou možností je navštívit stránky leovegas.com, a vyhledej hru jménem „double ball live roulete“, mají tam matematickou chybu, kde se pře teoretická pravděpodobnost a statistika. Nějaký čas jsem analyzoval výsledná data – pokud vždy vsadíš na všechny čísla 7.50,– proděláš každým tahem kdy nepadnou obě kuličky do jedné jamky 22.50,– , avšak ve chvíli kdy ti padnou dvě kuličky do stejné dírky získáváš 9750,– . Za 10.000,– si koupíš asi 444 těchto otočení rulety. No a to celé gró spočívá v tom, že třítýdenní analýza čísel vypovídá o tom, že v průměru za 500 otočení rulety dochází 7× k tomu, že padnou obě kuličky do stejné jamky. Tzn. na 10.000,– vyděláš za několik hodin podle analýzy minimálně 3×9750,– ; v průměru 7×9750; a pokud budeš mít velké štěstí tak třeba i 15×9750. A fake to není, jen to trvá než se to odehraje – ale pokud dokážeš programovat určitě si poradíš, stačí nastudovat základy v autohotkey. Jinak pokud nevěříš, zanalyzuj si data z té rulety. Jednoduše odměny mají nastavené podle teoretické pravděpodobnosti, ale ta ruleta není dokonalý simulátor a podle statistiky je rovnice trochu jinde ;)