Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.listopad 10:56

Já bych s tím veskrze souhlasila. My ženy se lišíme hlavně v tom, jak tento žebříček máme poskládaný. Já bych se třeba neobešla bez smyslu pro humor a vzájemné úcty, občas nějaké to škádlení :). Ale taky nemáme rády dokonalé muže.

Jak se praví v jednom vtipu:
Žena chce krásného muže. Když žena najde krásného muže, chce muže krásného a chytrého. Když má krásného a chytrého, chce krásného, chytrého a vtipného. Když takového najde, chce krásného, chytrého, vtipného a bohatého. Když najde takového, opustí ho s ošklivým, hloupým, nudným a chudým… :)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.listopad 11:03

Já bych s tím veskrze souhlasila. My ženy se lišíme hlavně v tom, jak máme tento žebříček poskládaný. Já bych se třeba neobešla bez smyslu pro humor a vzájemné úcty, občas nějaké to škádlení :). To, že má muž nějakou tu mouchu je přirozené, i normální žena uzná, že sama není bez chyby. To, že muž vůbec nevynese koš, se dá přežít. Stejně tak, že párkrát někde pohodí ponožky, že nám obden nenosí růže, nebo neříká pravidelně „miluji tě“. Všechny z nás hledají hlavně pochopení, někoho, kdo nás nebude nudit, o koho se můžeme opřít a s kým si budeme rozumět v těch důležitých otázkách.

Krom toho, my ženy nevíme co chceme a nedáme pokoj, dokud to nedostaneme :). Není nic jako dokonalý muž a pokud už bychom ho našly, dopadlo by to jako v jednom vtipu:
Žena chce krásného muže. Když žena potká krásného muže, chce muže krásného a chytrého. Když má krásného a chytrého, chce krásného, chytrého a vtipného. Když takového najde, chce krásného, chytrého, vtipného a bohatého. Když najde takového, skončí s ošklivým, hloupým, nudným a chudým… :)