Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.říjen 21:39

Pití alkoholu není prospěšný ničemu, ani zdravý. Alkohol může posloužit jako nosič, který „přinese“ přímo do jater třeba nějaký byliny. Proto se macerát z různých bylin nechává taky zkvasit, aby vzniklý alkohol splnil tuto funkci a byliny ti pak lépe zabraly, třeba k čištění tý játry.
Ovšem jako bylinkář amatér nechápu, k čemu je takový játře bobrý chmel, brambora, žito a nebo hroznový víno!

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.říjen 21:42

Pití alkoholu není prospěšný ničemu, ani zdraví. Alkohol může posloužit jako nosič, který „přinese“ do jater třeba nějaký byliny. Proto se macerát z různých bylin nechává taky zkvasit, aby alkohol, vzniklý kvašením splnil tuto funkci a byliny ti pak lépe zabraly, třeba k čištění tý játry.
Ovšem jako bylinkář amatér nechápu, k čemu je takový játře bobrý chmel, brambora, žito a nebo hroznový víno!