Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.říjen 16:02

Dobrý den, nikdo Vám NEMŮŽE vyhrožovat. Obraťte se na Vašeho právního zástupce, který situaci posoudí a dá Vám reálné rady. Myslím si, že by jste se měl k soudu dostavit (pokud jste byl předvolaný). Svědek má povinnost se především k soudu dostavit a vypovídat. Podrobnější odpověď snad poskytnou povolanější. Hezký den.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.říjen 16:06

Dobrý den, nikdo Vám NEMŮŽE vyhrožovat. Obraťte se na Vašeho právního zástupce, který situaci posoudí a dá Vám reálné rady. Na místě bude také kontaktovat policii. Myslím si, že by jste se měl k soudu dostavit (pokud jste byl předvolaný). Svědek má povinnost se především k soudu dostavit a vypovídat. Podrobnější odpověď snad poskytnou povolanější. Hezký den.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.říjen 16:06

Dobrý den, nikdo Vám NEMŮŽE vyhrožovat. Obraťte se na Vašeho právního zástupce, který situaci posoudí a dá Vám reálné rady. Na místě bude také kontaktovat policii. Myslím si, že byste se měl k soudu dostavit (pokud jste byl předvolaný). Svědek má povinnost se především k soudu dostavit a vypovídat. Podrobnější odpověď snad poskytnou povolanější. Hezký den.