Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.září 17:50

Zcela přirozená generační ztráta paměti, které využívají politici.
Nicméně socialismus byl pro lidi opravdu nejlepší společenské zřízení jaké dosud bylo, které ovšem pokroutili zase jenom lidé.
Moji rodiče zažili celou 1. republiku jako prostí lidé. Otec byl učitel, matka pocházela z hospody a hospodářství. V socialismu porovnávali staré s novým a byli maximálně spokojeni. Bída ze společnosti zmizela. To bylo jejich hlavní měřítko. Dost je ale zkresleno technickým pokrokem, který je přirozený a děje se ve všech režimech. Nicméně bídu máme zpět, praktickou a několikanásobně větší morální. Toť můj postřeh.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.září 11:50

Zcela přirozená generační ztráta paměti, které využívají politici.
Nicméně socialismus byl pro lidi opravdu nejlepší společenské zřízení, jaké dosud bylo, které ovšem pokroutili zase jenom lidé.
Moji rodiče zažili celou první republiku jako prostí lidé. Otec byl učitel, matka pocházela z hospody a hospodářství. V socialismu porovnávali staré s novým a byli maximálně spokojeni. Bída ze společnosti zmizela. To bylo jejich hlavní měřítko. Dost je ale zkresleno technickým pokrokem, který je přirozený a děje se ve všech režimech. Nicméně bídu máme zpět, praktickou a několikanásobně větší morální. Toť můj postřeh.