Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.červen 22:14

Časté nutkání na močení je také klasickým příznakem hyperplasie (zvětšení) prostaty. Přitom postižený vyčůrá jen malinko. Pokud by byl zánět z nachlazení (což mi teď připadá nepravděpodobné) bývá čůrání bolestivé (pálení). Někdy se objeví i krev v moči. Nevím kolik je ti let, ale polovička chlapů nad 50 tu hyperplasii má.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.červen 22:15

Časté nutkání na močení je také klasickým příznakem hyperplasie (zvětšení) prostaty. Přitom postižený vyčůrá jen malinko. Pokud by byl zánět z nachlazení (což mi teď připadá nepravděpodobné) bývá čůrání bolestivé (pálení). Někdy se objeví i krev v moči. Nevím kolik je ti let, ale polovička chlapů nad 50 tu hyperplasii má. Čurolog ji snadno zjistí.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.červen 10:21

Časté nutkání na močení je také klasickým příznakem hyperplasie (zvětšení) prostaty. Přitom postižený vyčurá jen malinko. Pokud by byl zánět z nachlazení (což mi teď připadá nepravděpodobné), bývá čurání bolestivé (pálení). Někdy se objeví i krev v moči. Nevím, kolik je ti let, ale polovička chlapů nad 50 tu hyperplasii má. Čurolog ji snadno zjistí.