Odpověděl/a – 19.duben 9:05
Zde recept
„Na hrnek mléka plná polévková lžíce hladké mouky, uvařit kaši.
(mouka se vmíchá do vlažného mléka, nesmí být horké, udělali by se
hrudky) Vyšlehat jedno máslo a do něj zašlehat kaši, osladit dle chuti.
Nemáme rádi sladké krémy, tak stačí cca 2 lžíce cukru.“
Odpověděl/a – 19.duben 13:08
Zde recept
„Na hrnek mléka plná polévková lžíce hladké mouky, uvařit kaši.
(mouka se vmíchá do vlažného mléka, nesmí být horké, udělali by se
hrudky) Vyšlehat jedno máslo a do něj zašlehat kaši, osladit dle chuti.
Nemáme rádi sladké krémy, tak stačí cca 2 lžíce cukru.“
http://www.emimino.cz/diskuse/dobry-krem-do-dortu-154971/
Máslo i kaše musí mít stejnou pokojovou teplotu. Máslový krém
můžete ochutit různými příchutěmi: vanilkový, kakaový, kávový,
oříškový atd.
http://www.pavlavtroube.cz/recepty/kremy/maslovy-krem.html