Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.duben 9:05

Zde recept
„Na hrnek mléka plná polévková lžíce hladké mouky, uvařit kaši. (mouka se vmíchá do vlažného mléka, nesmí být horké, udělali by se hrudky) Vyšlehat jedno máslo a do něj zašlehat kaši, osladit dle chuti. Nemáme rádi sladké krémy, tak stačí cca 2 lžíce cukru.“

http://www.emi­mino.cz/disku­se/dobry-krem-do-dortu-154971/

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.duben 13:08

Zde recept
„Na hrnek mléka plná polévková lžíce hladké mouky, uvařit kaši. (mouka se vmíchá do vlažného mléka, nesmí být horké, udělali by se hrudky) Vyšlehat jedno máslo a do něj zašlehat kaši, osladit dle chuti. Nemáme rádi sladké krémy, tak stačí cca 2 lžíce cukru.“

http://www.emi­mino.cz/disku­se/dobry-krem-do-dortu-154971/

Máslo i kaše musí mít stejnou pokojovou teplotu. Máslový krém můžete ochutit různými příchutěmi: vanilkový, kakaový, kávový, oříškový atd.
http://www.pa­vlavtroube.cz/re­cepty/kremy/mas­lovy-krem.html