Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.březen 22:27

Většinou chutnají slaně, ale jejich chuť se může přebít propláchnutím
vodou, nebo vložením do pokrmu, který už nepřisolujeme. Mě moc
nechutnají. Radši si kupuji ančovičky, ty jsou taky slané a bývají náplní
v olivách, jako Kapary.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.březen 22:34

Většinou chutnají slaně, ale jejich chuť se může přebít propláchnutím
vodou, nebo vložením do pokrmu, který už nepřisolujeme. Mě moc
nechutnají. Radši si kupuji ančovičky, ty jsou taky slané a bývají náplní

v olivách, jako Kapary.

Nejím zelené olivy – ty jsou fuj tajllbl úplně
kyselé, mám ráda ty černé a jsou i zdravější :))

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.březen 22:40

Většinou chutnají slaně, ale jejich chuť se může přebít propláchnutím
vodou nebo vložením do pokrmu, který už nepřisolujeme. Mně moc
nechutnají. Radši si kupuji ančovičky, ty jsou taky slané a bývají náplní

v olivách, jako kapary.

Nejím zelené olivy – ty jsou fuj tajbl úplně
kyselé, mám ráda ty černé a jsou i zdravější :))