Odpověděl/a – 5.březen 22:27
Většinou chutnají slaně, ale jejich chuť se může přebít
propláchnutím
vodou, nebo vložením do pokrmu, který už nepřisolujeme. Mě moc
nechutnají. Radši si kupuji ančovičky, ty jsou taky slané a bývají
náplní
v olivách, jako Kapary.
Odpověděl/a – 5.březen 22:34
Většinou chutnají slaně, ale jejich chuť se může přebít
propláchnutím
vodou, nebo vložením do pokrmu, který už nepřisolujeme. Mě moc
nechutnají. Radši si kupuji ančovičky, ty jsou taky slané a
bývají náplní
Nejím zelené olivy – ty jsou fuj tajllbl úplně
kyselé, mám ráda ty černé a jsou i zdravější :))
Odpověděl/a – 5.březen 22:40
Většinou chutnají slaně, ale jejich chuť se může přebít
propláchnutím
vodou nebo vložením do pokrmu, který už nepřisolujeme. Mně moc
nechutnají. Radši si kupuji ančovičky, ty jsou taky slané a
bývají náplní
Nejím zelené olivy – ty jsou fuj tajbl úplně
kyselé, mám ráda ty černé a jsou i zdravější :))