Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.prosinec 12:17

Kupuji kysané zelí přímo z bečky, nikoliv v sáčcích. Jinak připravuji kvašené zelí přímo ve sklenici, už jsem zde vkládala recept, takže vyrábím v malém množství.

Jinak hanácké bystročické zelí, které se prodává ze sudů, získává ocenění např. na Zahradě Čech.

Samozřejmě každý má jinou chuť, ale toto je samozřejmě bez jakýchkoliv konzervantů. Takov i dělávala kdysi moje matka.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.prosinec 16:24

Kupuji kysané zelí přímo z bečky, nikoliv v sáčcích. Jinak připravuji kvašené zelí přímo ve sklenici, už jsem zde vkládala recept, takže vyrábím v malém množství.

Hanácké bystročické zelí, které se prodává ze sudů, získává ocenění např. na Zahradě Čech.

Samozřejmě každý má jinou chuť, ale toto zelí je samozřejmě bez jakýchkoliv konzervantů. Takové i dělávala kdysi moje matka.

Nejen segedín, ale všechny pokrmy s kysaným zelím miluji. Jím i syrové.