Odpověděl/a – 12.prosinec 12:17
Kupuji kysané zelí přímo z bečky, nikoliv v sáčcích. Jinak připravuji kvašené zelí přímo ve sklenici, už jsem zde vkládala recept, takže vyrábím v malém množství.
Jinak hanácké bystročické zelí, které se prodává ze sudů, získává ocenění např. na Zahradě Čech.
Samozřejmě každý má jinou chuť, ale toto je samozřejmě bez jakýchkoliv konzervantů. Takov i dělávala kdysi moje matka.
Odpověděl/a – 13.prosinec 16:24
Kupuji kysané zelí přímo z bečky, nikoliv v sáčcích. Jinak připravuji kvašené zelí přímo ve sklenici, už jsem zde vkládala recept, takže vyrábím v malém množství.
Hanácké bystročické zelí, které se prodává ze sudů, získává ocenění např. na Zahradě Čech.
Samozřejmě každý má jinou chuť, ale toto zelí je samozřejmě bez jakýchkoliv konzervantů. Takové i dělávala kdysi moje matka.
Nejen segedín, ale všechny pokrmy s kysaným zelím miluji. Jím i syrové.