Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.prosinec 15:37

Také jsem z toho občas jelen. Čím si jinak vysvětli tuto rodinou tuto lapálii. Dcera naší přítelkyně, coby učitelka na základce, se jako bezdětná rozvedla s manželem proto, že byl příliš pracovitý a sexuálně chladný.Ještě jako jeho třídní si začala poměr s naším o devět mladším synovcem. Ten, ač vyučený autoopravář si přitom nedokáže vyměnit ani olej a nejraději dělá šatnáře v kasinu nebo manekýna. Faktem ovšem je, že se vzali, mají dvě roztomilé děti a stále připomínají mladé milence.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.prosinec 16:00

Také jsem z toho občas jelen. Čím si jinak vysvětlit tuto rodinou lapálii. Dcera naší přítelkyně, coby učitelka na základce, se jako bezdětná rozvedla s manželem proto, že byl příliš pracovitý a sexuálně chladný.Ještě jako třídní si začala poměr s naším o devět mladším synovcem. Ten, ač vyučený autoopravář si přitom nedokáže vyměnit ani olej a nejraději dělá šatnáře v kasinu nebo manekýna. Faktem ovšem je, že se vzali, mají spolu dvě roztomilé děti a stále připomínají mladé milence.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.prosinec 1:23

Také jsem z toho občas jelen. Čím si jinak vysvětlit tuto rodinou lapálii. Dcera naší přítelkyně, coby učitelka na základce, se jako bezdětná rozvedla s manželem proto, že byl příliš pracovitý a sexuálně chladný.Ještě jako třídní si začala poměr s naším o devět mladším synovcem. Ten, ač vyučený autoopravář, si přitom nedokáže vyměnit ani olej a nejraději dělá šatnáře v kasinu nebo manekýna. Faktem ovšem je, že se vzali, mají spolu dvě roztomilé děti a stále připomínají mladé milence.