Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.říjen 16:38

Nějaké škodlivé látky zelená rajčata obsahují ale životu nebezpečná nejsou.
Nakládám do okurkového nálevu, přidám několik stroužků česneku, feferonku a pár minut steriluji.Větší nakrájím na čtvrtky,malá celá.
Záleží na tom,při jak nizké teplotě 'přemzly‘,kolem –5 mohou postupně zčernat.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.říjen 21:30

Nějaké škodlivé látky zelená rajčata obsahují ale životu nebezpečná nejsou.
Nakládám do okurkového nálevu, přidám několik stroužků česneku, feferonku a pár minut steriluji.Větší nakrájím na čtvrtky,malá celá.
Záleží na tom,při jak nizké teplotě 'přemzla‘,kolem –5 mohou postupně zčernat.