Odpověděl/a – 29.srpen 17:03
Topinky jím jen tak, počesnekované a často je také potřu houbovou smaženicí.
Jiný způsob dělám občas – vykrojím střídku, kůrku na pánvi vyplním rozšlehanými vejci s cibulí a přikryji střídkou. Po chvíli otočím, usmažím střídku a na talíři ji počesnekuji. Obrátím, stranu s vejci potřu hořčicí, posypu strouhaným sýrem..jindy zelenina, feferon atd.
Směs na topinky nedělám do zásoby žádnou, mám rád změnu.
Odpověděl/a – 29.srpen 17:04
Topinky jím jen tak, počesnekované a často je také potřu houbovou smaženicí.
Jiný způsob dělám občas – vykrojím střídku, kůrku na pánvi vyplním rozšlehanými vejci s cibulí a přikryji střídkou. Po chvíli otočím, usmažím střídku a na talíři ji počesnekuji. Obrátím, stranu s vejci potřu hořčicí, posypu strouhaným sýrem..jindy zelenina, feferon atd.
Jindy dávám na topinky tatarský biftek.
Směs na topinky nedělám do zásoby žádnou, mám rád změnu.