Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.leden 18:55

Penis může být po souloži mechanicky trochu opotřebovaný. To se může druhý den projevit zarudnutím některých částí, nebo drobnými rudými tečkami na žaludu. Takže jestli pozoruješ nějaké takové věci, může to být prostě jen opotřebení. Ale rozhodně je lepší to nepodcenit a jít se někam otestovat, řekl bych, že nejdříve třeba na urologii, kde ti udělají nějaký stěr hlavně (moc příjemná věc). Pokud by ses chtěl pro klid duše otestovat na HIV, tak to musíš tak dva měsíce a půl po souloži. Inkubační doba je zde dlouhá. Ale HIV se neprojevuje nějakými znaky na penisu. Jinak po nechráněné souloži se doporučuje vymočit se a umít si penis mýdlem. To může snížit riziko chycení nějaké ´´drobnější´´ nekalosti jako syfl.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.leden 18:59

Penis může být po souloži mechanicky trochu opotřebovaný. To se může druhý den projevit zarudnutím některých částí, nebo drobnými rudými tečkami na žaludu. Takže jestli pozoruješ nějaké takové věci, může to být prostě jen opotřebení. Ale rozhodně je lepší to nepodcenit a jít se někam otestovat, řekl bych, že nejdříve třeba na urologii, kde ti udělají nějaký stěr hlavně (moc příjemná věc). Pokud by ses chtěl pro klid duše otestovat na HIV, tak to musíš tak dva měsíce a půl po souloži. Inkubační doba je zde dlouhá. Ale HIV se neprojevuje nějakými znaky na penisu. Jinak po nechráněné souloži se doporučuje vymočit se a umít si penis mýdlem. To může snížit riziko chycení nějaké ´´drobnější´´ nekalosti jako syfl.
Doplňuji:
Hádám. Sivestrovská šoupačka pod vlivem alkoholu s neznámou či náhodnou osobou, co?:D Tak jestli to nebyla štětka, fetka, nebo zoufalá dávačka, tak to snad proboha bude ok:)