Avatar uživatele
Pokročilý

Kdybych chytil pohlavni nemoc, mohl bych videt naznaky dalsi den ??

Treba zarudnuty penis atd. Mam z toho docela strach...
Doplňuji:
Mam zajit na kozni ?? nebo jak to probiha ??

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Ne - příznaky žádné pohlavně přenosné choroby se neprojeví tak rychle, abys je mohl zpozorovat druhý den po nakažení. Leda, že by ti někdo nakopal pohlaví...
;-)

Doplňuji:
K Doplnění:
Pokud nemáš nějaké příznaky a budeš přesto vyšetření požadovat, v plné výši je budeš muset uhradit (pojišťovny nehradí).
Tady - http://www.sexuologie-brno.cz/… - si o tom něco přečti...
___
Pokud máš aktuálně nějaký ´pocit´ (a rizikový sex nedávno za sebou), ujisti se, zda nejde třeba o odřený nebo ´namožený´ penis (nebo jaký sex jsi to provozoval).

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

Inkubační doba je různá,ale na druhý den můžeš mít akorát stihu,většinou tak 14 dní,než tě začne svědit,ale jestli ti to nedá spát,tak doporučuji jít na kožní nebo si zažádat o rozbor vzorku krve na pohlavní nemoci...


Avatar uživatele
Zlatý

Je rozdíl, kdybys měl na penise hnědý nebo růžový kroužek. S tím hnědým bych měl jít venerologovi (podezření na HIV)!


Avatar uživatele
Bronzový

Penis může být po souloži mechanicky trochu opotřebovaný. To se může druhý den projevit zarudnutím některých částí, nebo drobnými rudými tečkami na žaludu. Takže jestli pozoruješ nějaké takové věci, může to být prostě jen opotřebení. Ale rozhodně je lepší to nepodcenit a jít se někam otestovat, řekl bych, že nejdříve třeba na urologii, kde ti udělají nějaký stěr hlavně (moc příjemná věc). Pokud by ses chtěl pro klid duše otestovat na HIV, tak to musíš tak dva měsíce a půl po souloži. Inkubační doba je zde dlouhá. Ale HIV se neprojevuje nějakými znaky na penisu. Jinak po nechráněné souloži se doporučuje vymočit se a umít si penis mýdlem. To může snížit riziko chycení nějaké ´´drobnější´´ nekalosti jako syfl.
Doplňuji:
Hádám. Sivestrovská šoupačka pod vlivem alkoholu s neznámou či náhodnou osobou, co?:D Tak jestli to nebyla štětka, fetka, nebo zoufalá dávačka, tak to snad proboha bude ok:)


Avatar uživatele
Bronzový

U něčeho ano u jiného zase ne...Jestli si nejsi jistý tak šup na vyšetření, ať nedopadneš blbě

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Zdraví

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Zdraví

Zlatý Drap 1609
Zlatý mosoj 1495
Zlatý marci1 1283
Zlatý hanulka11 1030
Zlatý annas 991
Zlatý gecco 737
Zlatý briketka10 716
Zlatý quentos 714
Zlatý iceT 566
Zlatý arygnoc 499

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.