Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.květen 17:54

To tě obdivuju, já bych toho schopná nebyla a ještě kdyby se stalo, že bude kouřit tam, kde stojím, vyjela bych po něm, no vidíš, ještě se najdou i takový, co ti i vynadaj, těch si vůbec nevšímej, nestojí ti za to. Příště bych ho radši oslovila, jestli neví, kde je místo po kuřáky, na zastávce autobusu to rozhodně není! Já jsem hrdá na to, že už nekouřím. Z pozice pozorovatele bych napnutě čekala, jestli nebude po tobě štěkat a pustila bych se do něj taky.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.květen 18:51

To tě obdivuju, já bych toho schopná nebyla a ještě kdyby se stalo, že bude kouřit tam, kde stojím, vyjela bych po něm, no vidíš, ještě se najdou i takový, co ti i vynadaj, těch si vůbec nevšímej, nestojí ti za to. Příště bych ho radši oslovila, jestli neví, kde je místo po kuřáky, na zastávce autobusu to rozhodně není! Já jsem hrdá na to, že už nekouřím. Z pozice pozorovatele bych napnutě čekala, jestli nebude po tobě štěkat a pustila bych se do něj taky.
Doplňuji:
zzzzz
Proč ne? Vycházím z toho, že je to jen kuřák, ne masový vrah, navíc, není tam přece snad sama. Vajgly se nezahazují na zem, na autobusáku se nehulí vůbec.