Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.březen 22:19

podle bezpečnostního listu se jedná o kyselinu sýrovou prodávanou pod obchodním názvem Melt. Jednak samotná kyselina se nechá sehnat levněji (používá se do akumulátorů). Na druhé straně se jedná o velice nebezpečnou látku a může dojít k tepelné deformeci plastových trubek a poničení kovových částí. Takže manipulace velice opatrná. Spíše bych navrhoval hydroxid sodný, který je také nebezpečný, ale trochu méně a nepoškodí kovové části.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.březen 23:05

podle bezpečnostního listu se jedná o kyselinu sýrovou prodávanou pod obchodním názvem Melt. Jednak samotná kyselina se nechá sehnat levněji (používá se do akumulátorů). Na druhé straně se jedná o velice nebezpečnou látku a může dojít k tepelné deformeci plastových trubek a poničení kovových částí. Takže manipulace velice opatrná. Spíše bych navrhoval hydroxid sodný, který je také nebezpečný, ale trochu méně a nepoškodí kovové části.
Doplňuji:
Když se toho nebojíš a chceš to použít, tak proč ta otázka. Kotoučová pila se také provává a každý postupuje podle návodu a kolik prstů už uřízla.