Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.květen 14:56

Já se už tady vůbec ničemu nedivím. Ne všichni jsou tak napadití a šikovní. Přece kdo umí, ten umí, kdo neumí, ten čumí. Takže my ostatní jen zíráme a jsme bezmocní. Psychická porucha by se snad dala omluvit, ale úmysl určitě ne.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.květen 8:07

Já se už tady vůbec ničemu nedivím. Ne všichni jsou tak napadití a šikovní. Přece kdo umí, ten umí, kdo neumí, ten čumí. Takže my ostatní jen zíráme a jsme bezmocní. Psychická porucha by se snad dala omluvit, ale úmysl určitě ne.
Doplňuji:
Člověče, zmiňoval jste se, že dostáváte ošklivé anonymy. Občas se ani nedivím. Kdykoliv můžete, přisadíte si a urážíte tazatele i odpovídající. Skrýváte se za svou anonymitu. Zřejmě patříte k lidem, kteří všechno vědí, všude byli, všichni ostatní jsou podle Vás hlupáci.
Kdybyste ale pořádně sledoval „bodovatele“, přesvědčil byste se o svém omylu. Jako „starému vysloužilci“ (druhá část Vašeho spojení mně dělá vlastně čest, protože jsem si vysloužila odměnu, vyznamenala se, ale obrat stará mě uráží) každá nespravedlnost vadí. Domníváte se, že se u počítače člověk nudí? Nejsou přece jen Odpovědi. Možná Vás nuda oslovuje víc a chcete se urážkami jiných zviditelnit. Neznáte mě, abyste mě osočoval. Nemíním se obhajovat. Musela bych opět uvést nějaké tvrzení. Ale přece něco. Mám určité zásady a nikdy bych se nesnížila k tomu, abych požádala přátele o otevření falešných profilů jen kvůli tomu, aby z nich mohli nadělovat body. Rovněž nic tomu nenasvědčuje.

Člověk najde svou moudrost, jen když se setká s hloupostí jiných.(Claude Adrien Helvétius)