Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.srpen 16:44

Je to vlivem inflace. Já bych ji klidně ještě zvedla. Chodit do práce za 8.500 hrubého je hrozné. Také je důležité stanovit dvě životní minima. Jedno podstatně vyšší pro člověka, který pracuje, nebo má odpracované roky na důchod, a druhé podstatně nižší pro toho co sedí doma a pracovat nechce. Není přece možné, aby ten co pracuje za minimální mzdu, na tom byl hůř než ten co sedí doma.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.srpen 17:21

Je to vlivem inflace. Já bych ji klidně ještě zvedla. Chodit do práce za 8.500 hrubého je hrozné. Také je důležité stanovit dvě životní minima. Jedno podstatně vyšší pro člověka, který pracuje, nebo má odpracované roky na důchod, a druhé podstatně nižší pro toho co sedí doma a pracovat nechce. Není přece možné, aby ten co pracuje za minimální mzdu, na tom byl hůř než ten co sedí doma.
Doplňuji:
Já normálně přemýšlím, jestli si se nespletl a místo rychle nechtěl napsat pomalu. Za minimální mzdu nepracují jen lidé bez vzdělání, ale také často matky po mateřské, které z práce přijdou domů a čeká je další šichta postarat se o domácnost a o děti. Může jít i o ženy s maturitou, jen prostě kvůli dětem potřebují práci na ranní a většinou se jim naskytne pouze ta s minimální mzdou.