Odpověděl/a – 9.srpen 0:06
Místo marmelády bude spíš sirup.Annas ve vyčerpávající odpovědi
uvedla druhy ovoce,které žádný přídavek nepotřebují.
Gelfix lze mahradit klasickým Pektogelem,nebo kylinou citronovou.Použití
Gelfixu 3v1 má výhodu v tom,že dávku cukru je možné snížit až o dvě
třetiny a podstatně se zkracuje. doba vaření.Za sebe si dovolím tvrdit,že
domácí výroba marmelády vyjde stále levněji než v krámě.
Odpověděl/a – 9.srpen 0:22
Místo marmelády bude spíš sirup.Annas ve vyčerpávající odpovědi
uvedla druhy ovoce,které žádný přídavek nepotřebují.
Gelfix lze mahradit klasickým Pektogelem,nebo kylinou citronovou.Použití
Gelfixu 3v1 má výhodu v tom,že dávku cukru je možné snížit až o dvě
třetiny a podstatně se zkracuje. doba vaření.Za sebe si dovolím tvrdit,že
domácí výroba marmelády vyjde stále levněji než v krámě.
Doplňuji:
..nebo kyselinou citronovou.