anonym
Odpověděl/a – 12.červenec 11:04
Změklé máslo vetřít (zatřít) do hmoty. Prostě musí být máslo
v takové konzistenci aby se dalo třít a pak ho můžeš zlehka vpravit do
hmoty. Prostě nenamlátit máslo do těsta třeba mixerem, rozumíš?
To zvládneš! Já také zkraje pokusů o vaření nevěděla co je
např.pevný sníh. 🙂
anonym
Odpověděl/a – 12.červenec 11:05
Změklé máslo vetřít (zatřít) do hmoty. Prostě musí být máslo
v takové konzistenci aby se dalo třít a pak ho můžeš zlehka vpravit do
hmoty. Prostě nenamlátit máslo do těsta třeba mixerem, rozumíš?
To zvládneš! Já také zkraje pokusů o vaření nevěděla co je
např.pevný sníh. 🙂
Doplňuji:
V tom tvém receptu jde o to aby byla hmota a máslo přibližně stejné
(vlahé) teploty aby se ti to celé nezdrclo.