Avatar uživatele
Pokročilý

Vaření- Co to znamená?

Dobrý den, je to trochu trapný no, ale co to znamená ,,zatřeme" ?? :-D
V receptu je:
,,Vypneme sporák a hmotu promícháváme do vychladnutí, respektive do pokojové teploty. Pak zatřeme máslo, které musí být rovněž pokojové teploty (jinak by se krém srazil)"
to do toho hrnce to máslo jenom..dám? a máslo pokojové teploty to asi musí být rozteklé že..? :-D promiňte já tomu ale vážně nerozumím -_-' Děkuju

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele

Změklé máslo vetřít (zatřít) do hmoty. Prostě musí být máslo v takové konzistenci aby se dalo třít a pak ho můžeš zlehka vpravit do hmoty. Prostě nenamlátit máslo do těsta třeba mixerem, rozumíš?
To zvládneš! Já také zkraje pokusů o vaření nevěděla co je např.pevný sníh. :-))
Doplňuji:
V tom tvém receptu jde o to aby byla hmota a máslo přibližně stejné (vlahé) teploty aby se ti to celé nezdrclo.

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 842
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.