Avatar uživatele
Lenča59

Vaření- Co to znamená?

Dobrý den, je to trochu trapný no, ale co to znamená ,,zatřeme" ?? 😁
V receptu je:
,,Vypneme sporák a hmotu promícháváme do vychladnutí, respektive do pokojové teploty. Pak zatřeme máslo, které musí být rovněž pokojové teploty (jinak by se krém srazil)"
to do toho hrnce to máslo jenom..dám? a máslo pokojové teploty to asi musí být rozteklé že..? 😁 promiňte já tomu ale vážně nerozumím -_-' Děkuju

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? iceT, johana 56, anonym před 3934 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Odpoveď byla označena jako užitečná

Změklé máslo vetřít (zatřít) do hmoty. Prostě musí být máslo v takové konzistenci aby se dalo třít a pak ho můžeš zlehka vpravit do hmoty. Prostě nenamlátit máslo do těsta třeba mixerem, rozumíš?
To zvládneš! Já také zkraje pokusů o vaření nevěděla co je např.pevný sníh. 🙂
Doplňuji:
V tom tvém receptu jde o to aby byla hmota a máslo přibližně stejné (vlahé) teploty aby se ti to celé nezdrclo.

Upravil/a: anonym

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek