Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.květen 9:26

Sorry, ale je mi na zvracení. Dítě není věc. Co jsi za člověka, že tohle vůbec vymyslíš???

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.květen 12:25

Sorry, ale je mi na zvracení. Dítě není věc. Co jsi za člověka, že tohle vůbec vymyslíš???
Doplňuji:
AD ocko: Ve všem máš pravdu, já se ani nedokázala rozepsat, jako Ty, na tohle jsem slova prostě neměla. Docela se mi klepou ruce vzteky. Řeším teď svého ex, který mi na 11 letou dceru posílá 1500 Kč a ještě tvrdí, že jsem mu NEDOLOŽILA, že peníze využívám ve prospěch dcery, a že své alimenty považuje za NADSTANDARDNÍ! Když jsem tedy nuceně spočítala náklady za posl.2 roky, které dcera má (jídlo, oblečení, kroužky, vybavení na kroužky, tábory, ski škola, lyž.výbava, energie, léky…) a zprůměrovala je na měsíc, vyšlo mi cca 10.000 Kč! A on si myslí, že z jeho 1500 se ještě rozšoupnu já, ne?
Tohle všechno by si měl uvědomit i tento borec. Jeho expřítelkyně si zřejmě chce miminko ponechat i za těchto ponižujících podmínek, ale zřejmě si sama nedokáže spočítat, kolik dítě stojí a bude stát do budoucna. A také to, že při péči o dítě nebudou její příjmy takové, jako dosud. Mateřská, rodičovská, školkové děti často marodí, takže OČR – a zas je příjem nižší, zatímco v lékárně lítají stokoruny – a ještě je zaměstnání v ohrožení… Bude to ona, kdo se nevyspí, kdo bude brzy potřebovat nejen výbavičku, ale i mateřské oblečení, vitamíny… Jen taková podprsenka na kojení vyjde k tisícovce. A nelze mít jen jednu…
A 15000 na výbavičku je opravdu jen příspěvek. Pán by si měl zajít do obchodu s dětskými potřebami a prohlédnout si cenovky.
To je zas jednou jeden „otec“. Asi ho moc dobře nevychovali. Hrůza.