Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.duben 22:11

samozřejmě že rady typu- vyhni se násilí-mají svůj účel,je to pravda.Ale někdy to holt nevyjde,třeba se musíš někoho zastat apod. S tou radou-jak nepadnout hned po první ráně. Je to prostě o tréninku,ale jsou i boxeři,kteří mají tzv. skleněnou bradu-tzn,že umí dobré rány,jsou agresivní v útoku,umějí techniku třeba,ale jakmile je někdo trochu trefí,tak konec-K.O. Tím chci říct,že to má člověk hlavně v genech a částečně je to o tréninku.A ná­zor,že boxerka utlumí náraz-ano,ale jen velmi minimálně a u těch amatérských které jsou hodně vycpané. Jestli máš hodně velký strach z ran,z napadení tak s tím bojuj-přihlaš se na box,a neboj,není to tak brutální jak neboxeři popisují…ale to bys poznal sám.Za zkoušku nic nedáš.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.duben 22:17

samozřejmě že rady typu- vyhni se násilí-mají svůj účel,je to pravda.Ale někdy to holt nevyjde,třeba se musíš někoho zastat apod. S tou radou-jak nepadnout hned po první ráně. Je to prostě o tréninku,ale jsou i boxeři,kteří mají tzv. skleněnou bradu-tzn,že umí dobré rány,jsou agresivní v útoku,umějí techniku třeba,ale jakmile je někdo trochu trefí,tak konec-K.O. Tím chci říct,že to má člověk hlavně v genech a částečně je to o tréninku.A ná­zor,že boxerka utlumí náraz-ano,ale jen velmi minimálně a u těch amatérských které jsou hodně vycpané. Jestli máš hodně velký strach z ran,z napadení tak s tím bojuj-přihlaš se na box,a neboj,není to tak brutální jak neboxeři popisují…ale to bys poznal sám.Za zkoušku nic nedáš.
Doplňuji:

ad NemamSlov : ale tazateli zřejmě nejde o ztracení jakési rovnováhy .Když tě trefí na bradu,tak je jedno jestli stojíš tak nebo tak nebo dokonce ležíš-když tě trefí ,tak tě prostě „vypne“ :D