Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.březen 18:52

Mě pomáhá číst si nahlas, několikrát si to bez poznámek zpaměti zopakovat třeba i po větách, ale důležité je se vnímat. Potom beru papír a to co si pamatuju z toho co jsem si předtím předčítala si sepíšu na ten papír, ale to co píšu si diktuju nahlas. Na co jsem zapomněla si potom na ten papír dopíšu. Hned si to pamatju líp. Záleží na tom jakou máš pamět, já mám třeba spíš sluchovou ;)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.březen 18:57

Mě pomáhá číst si nahlas, několikrát si to bez poznámek zpaměti zopakovat třeba i po větách, ale důležité je se vnímat. Potom beru papír a to co si pamatuju z toho co jsem si předtím předčítala si sepíšu na ten papír, ale to co píšu si diktuju nahlas. Na co jsem zapomněla si potom na ten papír dopíšu. Hned si to pamatju líp. Záleží na tom jakou máš pamět, já mám třeba spíš sluchovou ;)
Doplňuji:
A když mi opravdu něco neleze do hlavy kreslím si k tomu různé obrázky, které mi pomůžou. Třeba uplný blbosti, ale pomůže mi to si na tu věc vzpomenout :)..jednou jsem četla o tom moc pěkný článek na netu, ale najít ho už nemůžu :/