Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.březen 9:44

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.březen 9:56

Doplňuji:
Chybí tu opět kategorie „jiná možnost“.
Všeobecně platí, že zaměstnanci touží po osamostatnění se, chtějí pracovat sami na sebe a nechtějí mít nad sebou zaměstnavatele a nadřízené. OSVČ má na druhé straně tolik starostí a povinností, že dost často závidí zaměstnancům ten klid, který rozhodně při podnikání nikdo nemá.
Faktem dnes ale je, že ani jedna z těchto dvou skupin to nemá nijak jednoduché. Bohužel, dnes ani OSVČ, ani zaměstnanci si nemohou být jisti, že jejich práce je jistá.
Jako zaměstnanec jsem měla podstatně více klidu. Když jsme podnikali s manželem, tak jsme spali tak pět hodin denně, ráno se vstávalo s tím, že se probíralo, co bude třeba ve firmě řešit, večer se se stejným tématem chodilo spát. Bylo to únavné, rodina šla stranou, ale byla před námi perspektiva, že se dopracujeme k solidnímu způsobu podnikání.
Zažila jsem hodně lidí, kteří si podnikání „vyzkoušeli“ a potom se s prosíkem vraceli zpět do zaměstnání. Také jsem prožila nemálo problémů při podnikání. Není to činnost pro slabochy. Podnikatel musí být neustále připraven na různé potíže a hlavně musí mít dost síly se s nimi poprat. Když to ustojíte, tak to může být prima, protože jste si svým pánem. Záleží jen na Vaší šikovnosti.
Pokud do toho půjdete, tak ať se Vám daří.