Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.duben 13:13

Potřebné suroviny:

•4 balíčky koření hřebíčku •1 sklenička Alpy (250ml)
•1 prázdná sklenička s víčkem na závit (např. od majonézy)

Příprava:
Do čisté a vypláchnuté skleničky od majonézy vsypte obsah čtyř sáčků hřebíčku a zalejte Alpou. Ponechejte nejméně dva týdny na teplém míste vyluhovat. Zceďte a slejte do vhodné příruční skleničky. (Pokud budete výluhem plnit ruční rozprašovač je vhodné kapalinu předem vyfiltrovat přes jemný filtrační papír, aby případné nečistoty nezanášely trysku.)

Zdroj: http://expedicebilytesak.sweb.cz/ostatni/taboreni/repelent-z-hrebicku.htm

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.duben 20:38

Potřebné suroviny:

•4 balíčky koření hřebíčku •1 sklenička Alpy (250ml)
•1 prázdná sklenička s víčkem na závit (např. od majonézy)

Příprava:
Do čisté a vypláchnuté skleničky od majonézy vsypte obsah čtyř sáčků hřebíčku a zalejte Alpou. Ponechejte nejméně dva týdny na teplém míste vyluhovat. Zceďte a slejte do vhodné příruční skleničky. (Pokud budete výluhem plnit ruční rozprašovač je vhodné kapalinu předem vyfiltrovat přes jemný filtrační papír, aby případné nečistoty nezanášely trysku.)

Doplňuji:
ne,pořád mě štve

Zdroj: http://expedicebilytesak.sweb.cz/ostatni/taboreni/repelent-z-hrebicku.htm