Odpověděl/a – 22.duben 13:13
Potřebné suroviny:
•4 balíčky koření hřebíčku •1 sklenička Alpy (250ml)
•1 prázdná sklenička s víčkem na závit (např. od majonézy)
Příprava:
Do čisté a vypláchnuté skleničky od majonézy vsypte obsah čtyř sáčků
hřebíčku a zalejte Alpou. Ponechejte nejméně dva týdny na teplém míste
vyluhovat. Zceďte a slejte do vhodné příruční skleničky. (Pokud budete
výluhem plnit ruční rozprašovač je vhodné kapalinu předem vyfiltrovat
přes jemný filtrační papír, aby případné nečistoty nezanášely
trysku.)
Zdroj: http://expedicebilytesak.sweb.cz/ostatni/taboreni/repelent-z-hrebicku.htm
Odpověděl/a – 22.duben 20:38
Potřebné suroviny:
•4 balíčky koření hřebíčku •1 sklenička Alpy (250ml)
•1 prázdná sklenička s víčkem na závit (např. od majonézy)
Příprava:
Do čisté a vypláchnuté skleničky od majonézy vsypte obsah čtyř sáčků
hřebíčku a zalejte Alpou. Ponechejte nejméně dva týdny na teplém míste
vyluhovat. Zceďte a slejte do vhodné příruční skleničky. (Pokud budete
výluhem plnit ruční rozprašovač je vhodné kapalinu předem vyfiltrovat
přes jemný filtrační papír, aby případné nečistoty nezanášely
trysku.)
Doplňuji:
ne,pořád mě štve
Zdroj: http://expedicebilytesak.sweb.cz/ostatni/taboreni/repelent-z-hrebicku.htm