Odpověděl/a – 27.únor 13:10
Klasický hamburger se dělá z toho nejhoršího masa – ze skeletů (z toho se třeba vyrábí výrobní salám – ), vše je plné emulgátorů, smaží se na palmovém oleji, který je nejméně kvalitní, člověk se z toho kloudně nenají, je to předražené.
Ale není to jen v McDonaldsu, ale i prakticky ve všech rychlých občerstveních. Jen každé si za to řekne jiné peníze – velká rychlá občerstvení jako Burger King, KFC, McDonalds, apod. si samozřejmě rádi nasadí cenu.
Odpověděl/a – 27.únor 13:12
Klasický hamburger se dělá z toho nejhoršího masa – ze skeletů (z toho se třeba vyrábí výrobní salám – ), vše je plné emulgátorů, smaží se na palmovém oleji, který je nejméně kvalitní, člověk se z toho kloudně nenají, je to předražené.
Ale není to jen v McDonaldsu, ale i prakticky ve všech rychlých
občerstveních. Jen každé si za to řekne jiné peníze – velká rychlá
občerstvení jako Burger King, KFC, McDonalds, apod. si samozřejmě rádi
nasadí cenu.
Doplňuji:
Pardon, odkaz jsem zapoměl dodat – http://www.stream.cz/peklonataliri/683204-peklo-na-taliri-vyrobni-salam
Dokonce Jamie Oliver se tomu věnuje – vizte (aj) – http://www.youtube.com/watch?v=qFWxqMcRHqY