Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.únor 23:38

poprvé musíme znát,jak je králík holčička stará. Taky není z otázky poznat,jestli malé králíčky chceš. Pokud hárá a mladé nechceš,nemusíš samce vyhledávat. Dohárá a nic se neděje. Každopádně až dohárá,je na mimina pozdě. Radil bych ti jen tak při cestě navštívit doktora přes zvířátka (jsou všude,protrhl se s nimi pytel) a bez králíčka a bez peněz ho jen tak poprosit o tu radu. Pokud je to slušný člověk,řekne ti to rád.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.únor 0:10

poprvé musíme znát,jak je králík holčička stará. Taky není z otázky poznat,jestli malé králíčky chceš. Pokud hárá a mladé nechceš,nemusíš samce vyhledávat. Dohárá a nic se neděje. Každopádně až dohárá,je na mimina pozdě. Radil bych ti jen tak při cestě navštívit doktora přes zvířátka (jsou všude,protrhl se s nimi pytel) a bez králíčka a bez peněz ho jen tak poprosit o tu radu. Pokud je to slušný člověk,řekne ti to rád.
Doplňuji:
nehleď ani na to,jestli hárá nebo honcuje nebo třeba má brouka v hlavě. Hlavně teda ji dej v tom období k samci a nebo ne. Obojí je správně,ale výsledek bude rozdílný v počtu králíků