Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.prosinec 16:40

Kvalitní domácí sýr, doma vyuzený už většinou nepotřebuje nic.
Před uzením jsme totiž přidávali přísady již při výrobě sýra, např. chillies, bylinky, česnek.. komu co chutnalo 😉.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.prosinec 16:50

Kvalitní domácí sýr, doma vyuzený už většinou nepotřebuje nic.
Před uzením jsme totiž přidávali přísady již při výrobě sýra, např. chillies, bylinky, česnek.. komu co chutnalo 😉.
Doplňuji:
Jestliže ale myslíš koupený sýr, doma vyuzený (což už není domácí sýr), to už není ono a moc ti to dodatečné „obohacení“ sýra nepomůže. Bylinky, koření ap. zůstaou jen na povrchu. Osobně bych udil jen tak, přísady až na talíři.