Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.prosinec 11:33

Naši dělávali paštiku z vepřových jater, a pečeného bůčku. Játra se uvařila, maso upeklo. Rozemlelo z 2 žemlemi namočenými v mléce, 2 osmažené cibule sůl pepř, a paštikové koření. 3 syrová vejce,CC 20 deka špeku na malé kostičky Pokud smněs byla řídká přidala se strouhanka. 3 decové skleničky se vyložily anglickou slaninou naplnily masovou kaší a sterilizovaly se 1 hodinu v varu ve vodní lázni Otočené nechalo vychladnout. druhý den sterilizace další hodinu. Mněli jsme jí doma takovou hrubší. Masová smněs s kořením jde rozmixovat na jemno přidat špek na kostičky pro vzhled. Přeji dobrou chuť.

Zdroj: Moje maminka

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.prosinec 11:37

Naši dělávali paštiku z vepřových jater, a pečeného bůčku. Játra se uvařila, maso upeklo. Rozemlelo z 2 žemlemi namočenými v mléce, 2 osmažené cibule sůl pepř, a paštikové koření. 3 syrová vejce,CC 20 deka špeku na malé kostičky Pokud smněs byla řídká přidala se strouhanka. 3 decové skleničky se vyložily anglickou slaninou naplnily masovou kaší a sterilizovaly se 1 hodinu v varu ve vodní lázni Otočené nechalo vychladnout. druhý den sterilizace další hodinu. Mněli jsme jí doma takovou hrubší. Masová smněs s kořením jde rozmixovat na jemno přidat špek na kostičky pro vzhled. Přeji dobrou chuť.
Doplňuji:
Pro jinou chuť se dájí žemle namočit do červeného vína, Přidat dušené houby. Nebo sklenka koňaku

Zdroj: Moje maminka