Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.září 21:13

Tady je dobrá rada drahá. Pokud váš pes neruší soustavně noční klid ( od 22hod.do 6 hod. ráno-soustavně) nemá nikdo důvod k oprávněným stížnostem. Co si ale soused instaluje na svém pozemku, to je také jeho věc, pokud tím neporušuje dané předpisy. Někomu vadí i štěkání psa přes den, někomu stálé pískání antištěku. A pomáhá to? Štěká vás pes nebo ne?

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.září 12:39

Tady je dobrá rada drahá. Pokud váš pes neruší soustavně noční klid ( od 22hod.do 6 hod. ráno-soustavně) nemá nikdo důvod k oprávněným stížnostem. Co si ale soused instaluje na svém pozemku, to je také jeho věc, pokud tím neporušuje dané předpisy. Někomu vadí i štěkání psa přes den, někomu stálé pískání antištěku. A pomáhá to? Štěká vás pes nebo ne?
Doplňuji:
Pokud je v návodu, že se antištěk nemá instalovat v blízkosti uší, tak tuto podmínku soused zřejmě dodržel, když si zařízení aktivoval na svém pozemku. Pokud jste zjistila, že antištěk nereaguje pouze na psí štěkot, ale i na jiné hluky, tak třeba připadáte svému sousedovi jako poněkud hlučná rodina a antištěk není zamýšlen pouze proti psímu štěkání. Pokuste se se sousedem o nějakou dohodu, jinak se mohou schválnosti stupňovat a neprospěje to k pohodě nikoho.