Odpověděl/a – 16.červenec 15:45
Bramborový guláš z polévky v pytlíku-jednoduchá snadná
záležitost.
Chce to trochu brambor,kousek kabanosu,jednu gulášovou polívku-nejlepší je
taková,co je není úplně v prášku,to poznáš na omak,v sáčku se to
nepřesypává.A měla by se dávat do vařící vody.
Brambory nakrájej na kostky,kabanos taky,do hrnce dej trochu sádla,brambory
s kabanosem na sádle orestuj,ale míchej,aby se nepřipálily,po chvilce zalej
litrem vody,přidej půlku masoxu a přiveď k varu.Jakmile jsou brambory
měkké,přidej k nim polívku ze sáčku a nechej zase vařit,ale občas
míchej,rádo se připaluje.Pokud to není dostatečně husté,rozkvrdlej trochu
hladké mouky v troše studené vody,aby nebyly hrudky a rychle vlej do
guláše,zamíchej a nechej ještě zavařit.
Výhodou je,že nepotřebuješ skoro žádné koření,max.trochu soli nebo
gulášové směsi na dochucení.Podává se s chlebem.
Pokud by vás na večeři bylo víc,přidej brambory i kabanos a polívky budou
potřeba dvě.
Odpověděl/a – 16.červenec 15:47
Bramborový guláš z polévky v pytlíku-jednoduchá snadná
záležitost.
Chce to trochu brambor,kousek kabanosu,jednu gulášovou polívku-nejlepší je
taková,co je není úplně v prášku,to poznáš na omak,v sáčku se to
nepřesypává.A měla by se dávat do vařící vody.
Brambory nakrájej na kostky,kabanos taky,do hrnce dej trochu sádla,brambory
s kabanosem na sádle orestuj,ale míchej,aby se nepřipálily,po chvilce zalej
litrem vody,přidej půlku masoxu a přiveď k varu.Jakmile jsou brambory
měkké,přidej k nim polívku ze sáčku a nechej zase vařit,ale občas
míchej,rádo se připaluje.Pokud to není dostatečně husté,rozkvrdlej trochu
hladké mouky v troše studené vody,aby nebyly hrudky a rychle vlej do
guláše,zamíchej a nechej ještě zavařit.
Výhodou je,že nepotřebuješ skoro žádné koření,max.trochu soli nebo
gulášové směsi na dochucení.Podává se s chlebem.
Pokud by vás na večeři bylo víc,přidej brambory i kabanos a polívky budou
potřeba dvě.
Doplňuji:
a taky dvojnásobné množství vody.