Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.květen 18:20

našla jsem ten recept
.http://www.al­bert.cz/radce-zakaznika/recep­ty/rychla-svickova.html
v pohodě pro začínající kuchařku – klidně ji tak uvař- a také někdy dělám z krůtího je to rychlé a dobré

po letech praxe ji vylepšíš třeba karamelem z cukru
já osobně ji dělám v troubě

ale uvař ji tak jak sis vybrala

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.květen 18:44

našla jsem ten recept
.http://www.al­bert.cz/radce-zakaznika/recep­ty/rychla-svickova.html
v pohodě pro začínající kuchařku – klidně ji tak uvař- a také někdy dělám z krůtího je to rychlé a dobré

po letech praxe ji vylepšíš třeba karamelem z cukru
já osobně ji dělám v troubě

ale uvař ji tak jak sis vybrala
Doplňuji:
taky bych nedala anglickou stačí kousek špeku na zavonění, ale časem to vychytáš přesně jak píše Damiána
nikdo učený z nebe nespadl a dej vědět jak chutnalo :D:D