Odpověděl/a – 23.květen 18:20
našla jsem ten recept
.http://www.albert.cz/radce-zakaznika/recepty/rychla-svickova.html
v pohodě pro začínající kuchařku – klidně ji tak uvař- a také
někdy dělám z krůtího je to rychlé a dobré
po letech praxe ji vylepšíš třeba karamelem z cukru
já osobně ji dělám v troubě
ale uvař ji tak jak sis vybrala
Odpověděl/a – 23.květen 18:44
našla jsem ten recept
.http://www.albert.cz/radce-zakaznika/recepty/rychla-svickova.html
v pohodě pro začínající kuchařku – klidně ji tak uvař- a také
někdy dělám z krůtího je to rychlé a dobré
po letech praxe ji vylepšíš třeba karamelem z cukru
já osobně ji dělám v troubě
ale uvař ji tak jak sis vybrala
Doplňuji:
taky bych nedala anglickou stačí kousek špeku na zavonění, ale časem to
vychytáš přesně jak píše Damiána
nikdo učený z nebe nespadl a dej vědět jak chutnalo :D:D