Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.duben 13:24

K plné spokojenosti nám stáole slouží remoska, kterou jsme dostali jako svatební dar v roce 1973. Téměř výlučně ji využíváme jednak k přípravě rýže /a věřte, je vynikající/ a pak k pečení vepřového kolena a zde je výsledek ještě o poznání lepší.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.duben 14:07

K plné spokojenosti nám stáole slouží remoska, kterou jsme dostali jako svatební dar v roce 1973. Téměř výlučně ji využíváme jednak k přípravě rýže /a věřte, je vynikající/ a pak k pečení vepřového kolena a zde je výsledek ještě o poznání lepší.
Doplňuji:
omlouvám se za překlep ve slově „stále“ a navíc, ač nerad musím objektivně konstatovat, že podle mojí paní je takto připravená rýže daleko chutnější, než jakýsi kus vepřové okončetiny…