Odpověděl/a – 7.duben 23:50
Nepečeme, ale dnes jsme měli k snídani v hotelu vynikajícího
tvarohového. Těsto bylo nádherně jemné a šťavnaté. Dělám takto
bábovku, ale dávám do ní ještě rozinky.
Já na sladké (kromě zmrzliny!) nejsem, ale maminka dělává beránka
z různých těst – třeba na makovec nebo z perníkového (stejně jako
vánoční rybu). Letos pekla třeného, ořechového s polevou z bílé a
tmavé čokolády. 🙂
Odpověděl/a – 8.duben 12:20
Nepečeme, ale dnes jsme měli k snídani v hotelu vynikajícího
tvarohového. Těsto bylo nádherně jemné a šťavnaté. Dělám takto
bábovku, ale dávám do ní ještě rozinky.
Já na sladké (kromě zmrzliny!) nejsem, ale maminka dělává beránka
z různých těst – třeba na makovec nebo z perníkového (stejně jako
vánoční rybu). Letos pekla třeného, ořechového s polevou z bílé a
tmavé čokolády. 🙂
Doplňuji:
Vynikající viď Drápe? Tak to mám radost, že máme stejné chutě.